PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

J40/11930/2010; CUI:  RO 27784082

Sediul social: București, sector 2

  

POLITICA GENERALĂ DE CONFIDENȚIALITATE

în cadrul  PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE

 

Societatea┬áPLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. (denumit─â ├«n continuare┬áÔÇ×CompaniaÔÇŁ┬ásau┬áÔÇ×SocietateaÔÇŁ)┬á se aliniaz─â Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European ╚Öi al Consiliului ÔÇô privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE┬á(denumit ├«n continuare ├«n prezentul plan ÔÇťRegulamentulÔÇŁ sau ÔÇ×GDPRÔÇŁ )┬ácare va deveni aplicabil din data de 25 mai 2018.

Prezenta Politic─â se aplic─â:

 • Sediilor ╚Öi punctelor de lucru apar╚Ťin├ónd PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.
 • Tuturor departamentelor ╚Öi ├«ntregului personal apar╚Ťin├ónd PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.
 • Tuturor contractan╚Ťilor, furnizorilor ╚Öi altor persoane care lucreaz─â ├«n numele PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

TERMENI REGULAMENT :

 • Operator ÔÇô┬áentitatea ÔÇô ├«n cazul de fa╚Ť─â ÔÇô PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L., sau orice alt─â persoan─â juridic─â, autoritate public─â, agen╚Ťie sau organiza╚Ťie non-guvernamental─â, care prelucreaz─â sau stabile╚Öte scopurile ╚Öi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • Date cu caracter personal┬áÔÇô orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â indentificat─â sau identificabil─â; o persoan─â identificabil─â este acea persoan─â care poate fi identificat─â ÔÇô direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adres─â, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etic─â sau rasial─â, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenen╚Ťa sindical─â;
 • Persoana vizat─â ÔÇô┬áorice persoan─â fizic─â ale c─ârei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;

INFORMAȚII GENERALE:

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L., cu sediul ├«n Bucuresti, ├«nregistrat─â la Oficiul Registrului Comer╚Ťului sub nr. j40/11930/2010, av├ónd cod fiscal RO27784082,

e-mail:office@pervita.ro, este responsabil─â de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colect─âm direct de la persoanele fizice vizate sau din alte surse legale.

Compania noastr─â ÔÇô PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. are calitatea de operator potrivit prevederilor noului Regulament. ┬áPentru ca datele persoanelor fizice vizate s─â fie prelucrate ├«n siguran╚Ť─â, am depus toate eforturile s─â implement─âm m─âsuri rezonabile pentru a proteja informa╚Ťiile┬á personale ale acestora.

C├ónd persoana fizic─â vizat─â intr─â ├«ntr-o rela╚Ťie de orice natur─â cu noi, ne ├«ncredin╚Ťeaz─â informa╚Ťiile sale.

Scopul┬áacestei Politici generale de confiden╚Ťialitate este s─â ┬áexplice persoanelor fizice vizate ce date prelucr─âm, de ce le prelucr─âm ╚Öi ce facem cu ele ÔÇô ├«n calitatea noastr─â de operator. Lu─âm ├«n serios confiden╚Ťialitatea ╚Öi nu vindem niciodat─â liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â informa╚Ťiile personale apar╚Ťin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul s─â le stoc─âm ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi s─â le prelucr─âm cu aten╚Ťie. Nu oferim informa╚Ťii unor p─âr╚Ťi ter╚Ťe f─âr─â a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informa╚Ťii sunt importante. Sper─âm ca ele sa fie citite cu aten╚Ťie.

Acest─â Politic─â general─â de confiden╚Ťialitate nu acoper─â aplica╚Ťiile ╚Öi site-urile altor ter╚Ťi la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. ├Äncuraj─âm pe toti s─â examineze Politica de confiden╚Ťialitate de pe orice site ╚Öi/sau aplica╚Ťie ├«nainte de a furniza date personale.

Acest─â Politic─â general─â de confiden╚Ťialitate acoper─â ╚Öi procesul de recrutare ╚Öi selec╚Ťie a candida╚Ťilor la posturile ofertate de companie (de ex. ÔÇô compania ob╚Ťine date cu caracter personal ca urmare a solicit─ârii complet─ârii unui formular dintr-o aplica╚Ťie sau prin transmiterea unui CV ÔÇô prin e-mail).Compania aduce la cuno╚Ötin╚Ťa solicitan╚Ťilor datele personale care le vor fi colectate, scopul ├«n care sunt colectate ╚Öi cum vor fi utilizate, in str├ónsa legatur─â cu existenta┬á┬áPoliticii de confidentialitate specifice recrut─ârii┬áformulata de companie (├«n opera╚Ťiunea de recrutarea pe e-mail exist─â un link c─âtre politica de confiden╚Ťialitate).

Potrivit legisla╚Ťiei, persoana fizic─â beneficiar─â a serviciilor noastre sau persoana aflat─â ├«ntr-o rela╚Ťie de orice fel cu noi, este o┬áÔÇ×persoan─â vizat─âÔÇŁ,┬áadic─â o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â. Pentru a fi complet transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa prelucr─ârii de date ╚Öi pentru a permite ca aceasta s─â ├«╚Öi exerci╚Ťe cu u╚Öurin╚Ť─â, ├«n orice moment, drepturile, am implementat m─âsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date ╚Öi persoana vizat─â.

 

ANGAJAMENTUL PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. :

Protec╚Ťia informa╚Ťiilor personale ale persoanelor vizate este foarte important─â pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul s─â respect─âm noul Regulament (EU) 2016/679, legisla╚Ťia na╚Ťional─â aplicabil─â ├«n materie, dar ╚Öi urm─âtoarele principii:

 • Legalitate, echitate ╚Öi transparen╚Ť─â:

Prelucr─âm datele cu caracter personal legal ╚Öi corect. Suntem ├«ntotdeauna transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa informa╚Ťiilor pe care utiliz─âm, iar persoana vizata este informat─â corespunz─âtor.

 • Controlul apar╚Ťine persoanei fizice vizate

În limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-a împărtășit cu noi și de a-și exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor ╚Öi limitarea scopului:

Utiliz─âm datele numai ├«n scopurile descrise la momentul colect─ârii sau ├«n noi scopuri compatibile cu cele ini╚Ťiale. ├Än toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legisla╚Ťia. Lu─âm m─âsuri rezonabile pentru a ne asigura c─â datele personale sunt corecte, complete ╚Öi actualizate.

 • Securitate:

Am implementat m─âsuri rezonabile de securitate ╚Öi criptare, astfel ├«nc├ót s─â protej─âm c├ót mai bine informa╚Ťiile. Cu toate acestea, este de re╚Ťinut faptul c─â niciun site web, nicio aplica╚Ťie ╚Öi nicio conexiune la internet nu este complet sigur─â.

ÎNTREBĂRI:

Dac─â exist─â ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la prelucrarea datelor persoanelor vizate sau acestea doresc s─â ├«si exercite drepturile legale ├«n leg─âtur─â cu datele┬ápe care le de╚Ťinem sau dac─â exista temeri cu privire la modul ├«n care trat─âm orice problem─â de confiden╚Ťialitate, orice persoana vizat─â interesat─â ne poate ┬áscrie la adresa de e-mail: office@pervita.ro.

Putem schimba aceast─â Politic─â General─â de confiden╚Ťialitate ├«n orice moment. Toate actualiz─ârile ╚Öi modific─ârile prezentei Politici sunt valabile imediat dup─â notificarea lor, pe care o vom realiza prin afi╚Öare pe site ╚Öi/sau notificare pe e-mail.

INFORMAȚIILE PERSOANELOR VIZATE:

Atunci c├ónd persoanele vizate interac╚Ťioneaz─â ├«n orice fel cu noi este posibil s─â ne furnizeze sau s─â ob╚Ťinem din alte surse informa╚Ťii precum:

 • Nume/Prenume
 • Adresa
 • E-mail
 • Telefon
 • CNP-ul
 • Informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile achizi╚Ťionate
 • Informa╚Ťii bancare, cont bancar pentru retururi

DE CE COLECTEAZĂ PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. ACESTE DATE :

Colect─âm informa╚Ťiile persoanelor vizate ├«n scopuri determinate ╚Öi legitime care includ, dar nu se limiteaz─â la acestea, urm─âtoarele:

 • Pentru a factura produsele cumparate
 • Pentru a trimite la adresa indicata produsele comandate
 • Pentru comunicarea legata de onorarea comenzilor sau alte probleme/situatii care pot sa apara
 • Pentru ridicarea retururilor unde este cazul
 • Pentru returnarea banilor in cazul retururilor
 • Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie;
 • Pentru a lua decizia potrivit─â ├«n vederea angaj─ârii acestora;
 • ├Än vederea ├«ncheierii ╚Öi execut─ârii unui contract de munc─â potrivit specializ─ârii/calific─ârii candidatilor;
 • ├Än vederea ├«ncheierii sau execut─ârii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate ╚Öi companie;
 • Pentru a r─âspunde la ├«ntreb─ârile ╚Öi solicit─ârile persoanelor vizate;
 • ├Än scop de marketing, ├«ns─â doar ├«n situa╚Ťia ├«n care avem consim╚Ť─âm├óntul prealabil al persoanei vizate;
 • Pentru a oferi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile ╚Öi produsele pe care le ofer─â compania;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a oferi reclam─â ╚Öi con╚Ťinut personalizat;
 • Pentru a ap─âra compania ├«mpotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea ╚Öi/sau mentenan╚Ťa conturilor;
 • Pentru a conforma compania legisla╚Ťiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept ├«n instan╚Ť─â;

 

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE:

 1. Persoana vizat─â si-a dat consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

 

Este de re╚Ťinut c─â persoana vizata ├«si poate retrage ├«n orice moment consim╚Ť─âm├óntul prin urmarea instruc╚Ťiunilor de dezabonare┬á(ÔÇ×unsubscribeÔÇŁ)┬ádin fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: office@pervita.ro

 1. Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizata și companie: contract de vanzare, contract de prestari servicii, contract de sponsorizare.
 2. Prelucrarea este necesar─â ├«n vederea ├«ndeplinirii unei obliga╚Ťii legale a organizatiei
 3. Prelucrarea este necesar─â pentru a proteja interesele vitale ale persoanei fizice vizate sau ale altei persoane fizice;

 STOCAREA DATELOR ÎN CADRUL PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

Stoc─âm datele cu caracter personal doar pe perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ├«ncetarea contractului sau ultima interac╚Ťiune a persoanei fizice vizate cu compania. Dup─â ├«ncheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau ╚Öterse din sistemele informatice sau transformate ├«n date anonime pentru a fi utilizate ├«n scopuri de cercetare ╚Ötiin╚Ťific─â, istoric─â sau statistic─â.

Este de re╚Ťinut faptul c─â ├«n anumite situa╚Ťii expres reglementate, stoc─âm datele pe perioada care ne este impus─â de lege.

PARTAJAREA INFORMAȚIILOR TALE CU TERȚE PERSOANE:

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. nu va dezv─âlui datele ob╚Ťinute de la persoane vizate pe parcursul etapelor de recrutare, c─âtre alte companii ter╚Ťe f─âr─â s─â fi ob╚Ťinut ├«n prealabil un consim╚Ť─âm├ónt expres ╚Öi separat ├«n acest sens.

Compania confirm─â, c─â datele cu caracter personal ob╚Ťinute ├«n urma procesului de recrutare sunt stocate ├«n mod securizat sau sunt distruse, sens ├«n care informam peroanele vizate c─â exist─â acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care ace╚Ötia au asigurat┬á la r├óndul lor compania c─â sunt conformi cu GDPR.

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. poate dezv─âlui datele persoanelor fizice vizate, respect├ónd legea aplicabil─â, partenerilor de afaceri sau altor ter╚Ťi, cum ar fi proprii ├«mputernici╚Ťi.

 

Depunem ├«n permanen╚Ť─â eforturi rezonabile pentru a ne asigura c─â ace╚Öti ter╚Ťi au implementate m─âsuri adecvate de protec╚Ťie ╚Öi securitate. Cu ace╚Öti ter╚Ťi avem clauze contractuale astfel ├«nc├ót datele tale s─â fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii ├«nainte de transmitere sau ├«ntr-un termen rezonabil ╚Öi ne vom asigura c─â orice transfer este legitim, av├ónd la baz─â consim╚Ť─âm├óntul acestora sau alt temei juridic.

 

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal c─âtre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunica╚Ťii, contabilitate, servicii juridice, companii de curierat, ╚Öi al╚Ťi ter╚Ťi cu care avem o rela╚Ťie contractual─â. Ace╚Öti ter╚Ťi sunt selecta╚Ťi cu o grij─â deosebit─â astfel ├«nc├ót aceste date s─â fie prelucrate doar ├«n scopurile pe care noi le indic─âm.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate c─âtre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

De╚Öi pu╚Ťin probabil, compania ar putea vinde ├«n viitor afacerea sau o parte a afacerii, situa╚Ťie care va include transferul ┬áacestor date.

Ar putea fi transmise datele și altor părţi având consimţământul sau potrivit instrucţiunilor persoanei fizice vizate.

Informa╚Ťiile cu caracter personal vor putea fi furnizate ╚Öi c─âtre parchet, poli╚Ťie, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi alte organe abilitate ale statului, ├«n baza ╚Öi ├«n limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate.

├Än limite rezonabile, compania se va sigura c─â datele persoanelor vizate nu p─âr─âsesc Spa╚Ťiul Economic European, ├«ns─â, ├«n m─âsura ├«n care va transfera date c─âtre state din afara SEE, va urmari, ├«n toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, av├ónd la baza consim╚Ť─âm├óntul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ÎN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

 • Dreptul de retragere a consim╚Ť─âm├óntului acolo unde prelucrarea se face ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului┬á;
 • Dreptul de a fi informat─â cu privire la prelucrarea datelor tale┬á;
 • Dreptul de acces asupra datelor;
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete┬á;
 • Dreptul de ╚Ötergere (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ)┬á;
 • Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizat─â c─âtre alt operator
 • Dreptul de a se opune prelucr─ârii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a se adresa justi╚Ťiei
 • Dreptul de formula o pl├óngere ├«n fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii de Supraveghere.

 

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.┬áaduce la cuno╚Ötin╚Ťa oricarei persoane fizice vizate faptul c─â:

 

 • ├Ä╚Öi poate retrage consim╚Ť─âm├óntul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct ├«n orice moment prin urmarea instruc╚Ťiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Dac─â doreste s─â ├«╚Öi exercite drepturile, o poate face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate ╚Öi datate la adresa de e-mail office@pervita.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exist─â si excep╚Ťii, de aceea fiecare cerere primit─â va fi analizat─â astfel ├«nc├ót s─â se poate decide dac─â aceasta ┬áeste ├«ntemeiat─â sau nu. ├Än m─âsura ├«n care cererea este ├«ntemeiat─â, compania┬á va facilita exercitarea drepturilor. Dac─â cererea este ne├«ntemeiat─â, o va respinge, ├«ns─â va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului ╚Öi asupra drepturilor acestora de a depune o pl├óngere la Autoritatea de Supraveghere ╚Öi de a se adresa justi╚Ťiei.
 • Compania va ├«ncerca s─â r─âspund─â solicit─ârii acesteia ├«n termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit ├«n func╚Ťie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, num─ârul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica ├«ntr-un termen util.
 • Dac─â, de╚Öi depune toate eforturile, compania nu reu╚Öeste s─â identifice persoana vizata, iar aceasta nu ├«i furnizeaz─â informa╚Ťii suplimentare pentru a reu╚Öi s─â o identifice, compania nu va fi obligat─â┬á s─â dea curs solicit─ârii.

SOLICIT─éRI ╚śI EXERCITAREA DREPTURILOR:

Dac─â exist─â ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la prelucrarea informa╚Ťiilor persoanei fizice vizate sau ┬áaceasta doreste s─â ├«╚Öi exercite drepturile legale sau are orice alt─â temere cu privire la confiden╚Ťialitate, ne poate scrie la adresa de e-mail office@pervita.ro

De asemenea, datele de contact ale persoanei care prelucreaz─â datele personale ale angaja╚Ťilor ├«n cadrul┬áPLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.┬ásunt: Tel ┬Ě┬á┬á0740 214 647

 

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

Prin Administrator / Director General