Termeni si conditii de cumparare de pe site-ul www.pervita.ro, prin comenzi directe in mediul online sau telefonice.

 

 1. Protectia informatiilor cu caracter personal

POLITICA GENERALĂ DE CONFIDENȚIALITATE în cadrul  PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE

 

Societatea┬áPLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. (denumit─â ├«n continuare┬áÔÇ×CompaniaÔÇŁ┬ásau┬áÔÇ×SocietateaÔÇŁ)┬á se aliniaz─â Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European ╚Öi al Consiliului ÔÇô privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE┬á(denumit ├«n continuare ├«n prezentul plan ÔÇťRegulamentulÔÇŁ sau ÔÇ×GDPRÔÇŁ )┬ácare va deveni aplicabil din data de 25 mai 2018.

Prezenta Politic─â se aplic─â:

 • Sediilor ╚Öi punctelor de lucru apar╚Ťin├ónd PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.
 • Tuturor departamentelor ╚Öi ├«ntregului personal apar╚Ťin├ónd PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.
 • Tuturor contractan╚Ťilor, furnizorilor ╚Öi altor persoane care lucreaz─â ├«n numele PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

TERMENI REGULAMENT :

 • Operator ÔÇô┬áentitatea ÔÇô ├«n cazul de fa╚Ť─â ÔÇô PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L., sau orice alt─â persoan─â juridic─â, autoritate public─â, agen╚Ťie sau organiza╚Ťie non-guvernamental─â, care prelucreaz─â sau stabile╚Öte scopurile ╚Öi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • Date cu caracter personalÔÇô orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â indentificat─â sau identificabil─â; o persoan─â identificabil─â este acea persoan─â care poate fi identificat─â ÔÇô direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adres─â, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etic─â sau rasial─â, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenen╚Ťa sindical─â;
 • Persoana vizat─â ÔÇôorice persoan─â fizic─â ale c─ârei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;

INFORMAȚII GENERALE:

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L., cu sediul ├«n Bucuresti, ├«nregistrat─â la Oficiul Registrului Comer╚Ťului sub nr. j40/11930/2010, av├ónd cod fiscal RO27784082,

e-mail:office@pervita.ro, este responsabil─â de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colect─âm direct de la persoanele fizice vizate sau din alte surse legale.

Compania noastr─â ÔÇô PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. are calitatea de operator potrivit prevederilor noului Regulament. ┬áPentru ca datele persoanelor fizice vizate s─â fie prelucrate ├«n siguran╚Ť─â, am depus toate eforturile s─â implement─âm m─âsuri rezonabile pentru a proteja informa╚Ťiile┬á personale ale acestora.

C├ónd persoana fizic─â vizat─â intr─â ├«ntr-o rela╚Ťie de orice natur─â cu noi, ne ├«ncredin╚Ťeaz─â informa╚Ťiile sale.

Scopul┬áacestei Politici generale de confiden╚Ťialitate este s─â ┬áexplice persoanelor fizice vizate ce date prelucr─âm, de ce le prelucr─âm ╚Öi ce facem cu ele ÔÇô ├«n calitatea noastr─â de operator. Lu─âm ├«n serios confiden╚Ťialitatea ╚Öi nu vindem niciodat─â liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â informa╚Ťiile personale apar╚Ťin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul s─â le stoc─âm ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi s─â le prelucr─âm cu aten╚Ťie. Nu oferim informa╚Ťii unor p─âr╚Ťi ter╚Ťe f─âr─â a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informa╚Ťii sunt importante. Sper─âm ca ele sa fie citite cu aten╚Ťie.

Acest─â Politic─â general─â de confiden╚Ťialitate nu acoper─â aplica╚Ťiile ╚Öi site-urile altor ter╚Ťi la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. ├Äncuraj─âm pe toti s─â examineze Politica de confiden╚Ťialitate de pe orice site ╚Öi/sau aplica╚Ťie ├«nainte de a furniza date personale.

Acest─â Politic─â general─â de confiden╚Ťialitate acoper─â ╚Öi procesul de recrutare ╚Öi selec╚Ťie a candida╚Ťilor la posturile ofertate de companie (de ex. ÔÇô compania ob╚Ťine date cu caracter personal ca urmare a solicit─ârii complet─ârii unui formular dintr-o aplica╚Ťie sau prin transmiterea unui CV ÔÇô prin e-mail).┬áCompania aduce la cuno╚Ötin╚Ťa solicitan╚Ťilor datele personale care le vor fi colectate, scopul ├«n care sunt colectate ╚Öi cum vor fi utilizate, in str├ónsa legatur─â cu existenta┬á┬áPoliticii de confidentialitate specifice recrut─ârii┬áformulata de companie (├«n opera╚Ťiunea de recrutarea pe e-mail exist─â un link c─âtre politica de confiden╚Ťialitate).

Potrivit legisla╚Ťiei, persoana fizic─â beneficiar─â a serviciilor noastre sau persoana aflat─â ├«ntr-o rela╚Ťie de orice fel cu noi, este o┬áÔÇ×persoan─â vizat─âÔÇŁ,┬áadic─â o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â. Pentru a fi complet transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa prelucr─ârii de date ╚Öi pentru a permite ca aceasta s─â ├«╚Öi exerci╚Ťe cu u╚Öurin╚Ť─â, ├«n orice moment, drepturile, am implementat m─âsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date ╚Öi persoana vizat─â.

 

ANGAJAMENTUL PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. :

Protec╚Ťia informa╚Ťiilor personale ale persoanelor vizate este foarte important─â pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul s─â respect─âm noul Regulament (EU) 2016/679, legisla╚Ťia na╚Ťional─â aplicabil─â ├«n materie, dar ╚Öi urm─âtoarele principii:

 • Legalitate, echitate ╚Öi transparen╚Ť─â:

Prelucr─âm datele cu caracter personal legal ╚Öi corect. Suntem ├«ntotdeauna transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa informa╚Ťiilor pe care utiliz─âm, iar persoana vizata este informat─â corespunz─âtor.

 • Controlul apar╚Ťine persoanei fizice vizate

În limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-a împărtășit cu noi și de a-și exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor ╚Öi limitarea scopului:

Utiliz─âm datele numai ├«n scopurile descrise la momentul colect─ârii sau ├«n noi scopuri compatibile cu cele ini╚Ťiale. ├Än toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legisla╚Ťia. Lu─âm m─âsuri rezonabile pentru a ne asigura c─â datele personale sunt corecte, complete ╚Öi actualizate.

 • Securitate:

Am implementat m─âsuri rezonabile de securitate ╚Öi criptare, astfel ├«nc├ót s─â protej─âm c├ót mai bine informa╚Ťiile. Cu toate acestea, este de re╚Ťinut faptul c─â niciun site web, nicio aplica╚Ťie ╚Öi nicio conexiune la internet nu este complet sigur─â.

ÎNTREBĂRI:

Dac─â exist─â ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la prelucrarea datelor persoanelor vizate sau acestea doresc s─â ├«si exercite drepturile legale ├«n leg─âtur─â cu datele┬ápe care le de╚Ťinem sau dac─â exista temeri cu privire la modul ├«n care trat─âm orice problem─â de confiden╚Ťialitate, orice persoana vizat─â interesat─â ne poate ┬áscrie la adresa de e-mail: office@pervita.ro.

Putem schimba aceast─â Politic─â General─â de confiden╚Ťialitate ├«n orice moment. Toate actualiz─ârile ╚Öi modific─ârile prezentei Politici sunt valabile imediat dup─â notificarea lor, pe care o vom realiza prin afi╚Öare pe site ╚Öi/sau notificare pe e-mail.

INFORMAȚIILE PERSOANELOR VIZATE:

Atunci c├ónd persoanele vizate interac╚Ťioneaz─â ├«n orice fel cu noi este posibil s─â ne furnizeze sau s─â ob╚Ťinem din alte surse informa╚Ťii precum:

 • Nume/Prenume
 • Adresa
 • E-mail
 • Telefon
 • CNP-ul
 • Informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile achizi╚Ťionate
 • Informa╚Ťii bancare, cont bancar pentru retururi

DE CE COLECTEAZĂ PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. ACESTE DATE :

Colect─âm informa╚Ťiile persoanelor vizate ├«n scopuri determinate ╚Öi legitime care includ, dar nu se limiteaz─â la acestea, urm─âtoarele:

 • Pentru a factura produsele cumparate
 • Pentru a trimite la adresa indicata produsele comandate
 • Pentru comunicarea legata de onorarea comenzilor sau alte probleme/situatii care pot sa apara
 • Pentru ridicarea retururilor unde este cazul
 • Pentru returnarea banilor in cazul retururilor
 • Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie;
 • Pentru a lua decizia potrivit─â ├«n vederea angaj─ârii acestora;
 • ├Än vederea ├«ncheierii ╚Öi execut─ârii unui contract de munc─â potrivit specializ─ârii/calific─ârii candidatilor;
 • ├Än vederea ├«ncheierii sau execut─ârii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate ╚Öi companie;
 • Pentru a r─âspunde la ├«ntreb─ârile ╚Öi solicit─ârile persoanelor vizate;
 • ├Än scop de marketing, ├«ns─â doar ├«n situa╚Ťia ├«n care avem consim╚Ť─âm├óntul prealabil al persoanei vizate;
 • Pentru a oferi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile ╚Öi produsele pe care le ofer─â compania;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a oferi reclam─â ╚Öi con╚Ťinut personalizat;
 • Pentru a ap─âra compania ├«mpotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea ╚Öi/sau mentenan╚Ťa conturilor;
 • Pentru a conforma compania legisla╚Ťiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept ├«n instan╚Ť─â;

 

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE:

 1. Persoana vizat─â si-a dat consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

 

Este de re╚Ťinut c─â persoana vizata ├«si poate retrage ├«n orice moment consim╚Ť─âm├óntul prin urmarea instruc╚Ťiunilor de dezabonare┬á(ÔÇ×unsubscribeÔÇŁ)┬ádin fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: office@pervita.ro

 1. Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizata și companie: contract de vanzare, contract de prestari servicii, contract de sponsorizare.
 2. Prelucrarea este necesar─â ├«n vederea ├«ndeplinirii unei obliga╚Ťii legale a organizatiei
 3. Prelucrarea este necesar─â pentru a proteja interesele vitale ale persoanei fizice vizate sau ale altei persoane fizice;

 STOCAREA DATELOR ÎN CADRUL PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.

Stoc─âm datele cu caracter personal doar pe perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ├«ncetarea contractului sau ultima interac╚Ťiune a persoanei fizice vizate cu compania. Dup─â ├«ncheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau ╚Öterse din sistemele informatice sau transformate ├«n date anonime pentru a fi utilizate ├«n scopuri de cercetare ╚Ötiin╚Ťific─â, istoric─â sau statistic─â.

Este de re╚Ťinut faptul c─â ├«n anumite situa╚Ťii expres reglementate, stoc─âm datele pe perioada care ne este impus─â de lege.

PARTAJAREA INFORMAȚIILOR TALE CU TERȚE PERSOANE:

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. nu va dezv─âlui datele ob╚Ťinute de la persoane vizate pe parcursul etapelor de recrutare, c─âtre alte companii ter╚Ťe f─âr─â s─â fi ob╚Ťinut ├«n prealabil un consim╚Ť─âm├ónt expres ╚Öi separat ├«n acest sens.

Compania confirm─â, c─â datele cu caracter personal ob╚Ťinute ├«n urma procesului de recrutare sunt stocate ├«n mod securizat sau sunt distruse, sens ├«n care informam peroanele vizate c─â exist─â acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care ace╚Ötia au asigurat┬á la r├óndul lor compania c─â sunt conformi cu GDPR.

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. poate dezv─âlui datele persoanelor fizice vizate, respect├ónd legea aplicabil─â, partenerilor de afaceri sau altor ter╚Ťi, cum ar fi proprii ├«mputernici╚Ťi.

 

Depunem ├«n permanen╚Ť─â eforturi rezonabile pentru a ne asigura c─â ace╚Öti ter╚Ťi au implementate m─âsuri adecvate de protec╚Ťie ╚Öi securitate. Cu ace╚Öti ter╚Ťi avem clauze contractuale astfel ├«nc├ót datele tale s─â fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii ├«nainte de transmitere sau ├«ntr-un termen rezonabil ╚Öi ne vom asigura c─â orice transfer este legitim, av├ónd la baz─â consim╚Ť─âm├óntul acestora sau alt temei juridic.

 

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal c─âtre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunica╚Ťii, contabilitate, servicii juridice, companii de curierat, ╚Öi al╚Ťi ter╚Ťi cu care avem o rela╚Ťie contractual─â. Ace╚Öti ter╚Ťi sunt selecta╚Ťi cu o grij─â deosebit─â astfel ├«nc├ót aceste date s─â fie prelucrate doar ├«n scopurile pe care noi le indic─âm.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate c─âtre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

De╚Öi pu╚Ťin probabil, compania ar putea vinde ├«n viitor afacerea sau o parte a afacerii, situa╚Ťie care va include transferul ┬áacestor date.

Ar putea fi transmise datele și altor părţi având consimţământul sau potrivit instrucţiunilor persoanei fizice vizate.

Informa╚Ťiile cu caracter personal vor putea fi furnizate ╚Öi c─âtre parchet, poli╚Ťie, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi alte organe abilitate ale statului, ├«n baza ╚Öi ├«n limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate.

├Än limite rezonabile, compania se va sigura c─â datele persoanelor vizate nu p─âr─âsesc Spa╚Ťiul Economic European, ├«ns─â, ├«n m─âsura ├«n care va transfera date c─âtre state din afara SEE, va urmari, ├«n toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, av├ónd la baza consim╚Ť─âm├óntul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ÎN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

 • Dreptul de retragere a consim╚Ť─âm├óntului acolo unde prelucrarea se face ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului┬á;
 • Dreptul de a fi informat─â cu privire la prelucrarea datelor tale┬á;
 • Dreptul de acces asupra datelor;
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete┬á;
 • Dreptul de ╚Ötergere (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ)┬á;
 • Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizat─â c─âtre alt operator
 • Dreptul de a se opune prelucr─ârii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a se adresa justi╚Ťiei
 • Dreptul de formula o pl├óngere ├«n fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii de Supraveghere.

 

PLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L. aduce la cuno╚Ötin╚Ťa oricarei persoane fizice vizate faptul c─â:

 

 • ├Ä╚Öi poate retrage consim╚Ť─âm├óntul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct ├«n orice moment prin urmarea instruc╚Ťiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Dac─â doreste s─â ├«╚Öi exercite drepturile, o poate face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate ╚Öi datate la adresa de e-mail office@pervita.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exist─â si excep╚Ťii, de aceea fiecare cerere primit─â va fi analizat─â astfel ├«nc├ót s─â se poate decide dac─â aceasta ┬áeste ├«ntemeiat─â sau nu. ├Än m─âsura ├«n care cererea este ├«ntemeiat─â, compania┬á va facilita exercitarea drepturilor. Dac─â cererea este ne├«ntemeiat─â, o va respinge, ├«ns─â va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului ╚Öi asupra drepturilor acestora de a depune o pl├óngere la Autoritatea de Supraveghere ╚Öi de a se adresa justi╚Ťiei.
 • Compania va ├«ncerca s─â r─âspund─â solicit─ârii acesteia ├«n termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit ├«n func╚Ťie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, num─ârul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica ├«ntr-un termen util.
 • Dac─â, de╚Öi depune toate eforturile, compania nu reu╚Öeste s─â identifice persoana vizata, iar aceasta nu ├«i furnizeaz─â informa╚Ťii suplimentare pentru a reu╚Öi s─â o identifice, compania nu va fi obligat─â┬á s─â dea curs solicit─ârii.

SOLICIT─éRI ╚śI EXERCITAREA DREPTURILOR:

Dac─â exist─â ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la prelucrarea informa╚Ťiilor persoanei fizice vizate sau ┬áaceasta doreste s─â ├«╚Öi exercite drepturile legale sau are orice alt─â temere cu privire la confiden╚Ťialitate, ne poate scrie la adresa de e-mail office@pervita.ro

De asemenea, datele de contact ale persoanei care prelucreaz─â datele personale ale angaja╚Ťilor ├«n cadrul┬áPLURAL MEDICAL CONCEPT S.R.L.┬ásunt: Tel ┬Ě┬á┬á0740 214 647

 

 1. Declinarea responsabilitatii

Site-ul www.pervita.ro este proprietate societatii SC Plural Medical Concept SRL. Continutul site-ului  a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, pozele acestora, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

 1. Continut
  www.pervita.rodefineste prin ÔÇťcontinutÔÇŁ toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.
  Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
  SC Plural Medical Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.
  Continutul site-ului este proprietatea SC Plural Medical Concept SRL si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al SC Plural Medical ConceptSRL .
  Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.
  Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.
  Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat SC Plural Medical Concept SRL  se fac pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, SC Plural Medical ConceptSRL nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea acestor comunicari.
  Utilizatorii acestui site sunt in mod expres instiintati despre interdicitia de a folosi atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu : este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).
  SC Plural Medical Concept SRL poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.
  SC Plural Medical Concept SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.
  SC Plural Medical Concept SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.
 2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.pervita.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

 1. Frauda
  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.PERVITA.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.PERVITA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

 1. 6. DOCUMENTE CONTRACTUALE

6.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

6.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si NU reprezinta acceptarea Comenzii.

6.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

6.4. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Indisponibilitatea totala sau partiala va fi anuntata Cumparatorului telefonic sau pe e-mail.

6.5. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, pervita.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

6.6.  Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
a. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
b. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
c. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 • -Produsele nu sunt conforme cu specificatiile din site. Daca produsele comandate se dovedesc a nu fi conforme cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat sau inlocuit sunt suportate in acest caz de catre vanzator. In cazul produselor de igiena personala, returul se va accepta doar in AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
 • -Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de vanzator. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
 • -Renuntarea la cumparare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
 • FORMULAR DE RETUR

 

Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveţi dreptul de a returna produsele cumparate (exceptie produsele de igiena personala: saltele antiescare, pansamente, scutece, colaci antiescare, fotolii cu toaleta, condom urinar, etc.)  fără a preciza motivele, în termen de 14 zile  de la data primirii lor prin curier . Pentru a vă exercita dreptul de retur trebuie să ne informaţi in scris in cele 14 zile de la primire, cu privire la decizia dumneavoastră de  returnare utilizând formularul de retur de pe site sau pe adresa de email office@pervita.ro

Coletul trebuie trimis inapoi fie printr-o firma de curierat (cu plata transportului la expeditor) fie trimitand noi curierul dupa produs, urmand ca taxele de transprot sa fie scazute din contravaloarea sumei de returnat.  Costurile de transport scazute in cazul al doilea fiind de 8 le pentru coletele din Bucuresti si 15 lei pentru coelete din tara.

Suma de returnat se va livra intr-un cont bacar indicat de catre cumparator in termen  de 14 zile de la data primirii coletului.

Clientul va putea solicita returnarea sau schimbarea produsului, in termen de 14 zile  de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consummator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la anuntarea returului, intr-un cont bancar indicat de cumparator.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

 • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut ÔÇô produsul trebuie returnat sigilat, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena;
 • Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact;
 • In cazul aparatelor de ingrijire┬ápersonala si / sau ┬áa produselor de igiena personala, din motive de sanatate sau de igiena,┬á acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data, Ex:┬á saltele antiescara, electrostimulatoare, pansamente, scutece, fotolii cu toaleta-wc, etc ÔÇô conform art 16. lit. e / ordonanta 34/2014.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte,   impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie, instructiuni etc.).

In cazul in care produsul a fost folosit, valoarea de retur se va diminua, urmand a fi stabilita si cominucata clientului dupa verificarea produsului returnat. Amintim ca produsele de igiena personala nu se pot returna dupa desigilare.

Intentia de retur se va anunta in scris in termen de 14 zile de la primirea produsului, pe adresa de email:┬áÔÇéÔÇéoffice@pervita.ro

VA INVITAM SA VIZITATI SI URMATORUL LINK ÔÇôÔÇéhttps://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO
ANPCÔÇéÔÇéÔÇéÔÇô Telefon: 021.9551