doctorDaca doriti sa aflati mai multe informatii despre ce sunt, cum se ingrijesc si cum pot fi tratate escarele cu pansamente moderne, nu ezitati sa ne contactati!

Apelati GRATUIT* 0800 800 943 de luni pana joi intre orele 9:00 si 16:00

si aflati de la specialistul HARTMANN care sunt variantele de tratament cu pansamente moderne.

Indiferent daca escara este adanca sau superficiala, daca este localizata la nivelul calcaiului sau in zona sacrala, aceasta are sanse reale de vindecare daca tratamentul este initiat cat mai repede si urmat constant, in mod corespunzator.

In practica medicala, s-a dovedit ca escarele pot fi tratate cu succes prin terapia umeda bazata pe utilizarea pansamentelor hidroactive, care, spre deosebire de tratamentele conventionale, atenueaza durerea la nivelul ranii, indeparteaza infectia si cresc confortul pacientului. Aceste pansamente pot fi utilizate cu succes si la domiciliu, insa pentru recomandarea pansamentului potrivit este necesara identificarea stadiului de evolutie al escarei.

Tratamentul ranilor cronice cu pansamente HARTMANN tine cont de fiecare stadiu al evolutiei ranii: curatare (rana este infectata, incarcata cu fibrina sau necroza), granulatie (formarea de tesut nou) si epitelizare (vindecarea ranii).

 
*Serviciul de consultanta in tratamentul modern al ranilor ofera informatii despre alegerea si utilizarea corecta a pansamentelor moderne Hartmann. Acest serviciu nu asigura consultatii medicale de specialitate si nu suplineste vizita la medic.